avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Normele de aplicare a Legii 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Normele de aplicare a Legii 263/2010

Buna ziua,
Nu gasesc nicaieri Normele de aplicare a Legii 263 din 16 decembrie 2010 - Noua Lege a pensiilor - de aceea va rog sa-mi spuneti daca au aparut, iar daca au aparut, unde le pot gasi sa le descarc? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 16:16, 28 Decembrie 2010
Nu au fost publicate Normele de aplicarea a Legii nr. 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au aparut normele de aplicare a legii 263/2010? Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Am auzit ca au aparut Normele de aplicare a Legii 263/2010. Stie cineva unde pot fi regasite si daca au fost intocmite grilele pentru calculul pensiilor ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ionut588 ionut588 Buna ziua In ideea ca ma puteti ajuta si pe mine va adresez si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. As dori sa stiu cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Cine are informatii despre legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice? ilie.gheorghe ilie.gheorghe Stimati forumisti, Daca stie cineva in mod oficial cu ce data se va aplica noua lege a pensiilor si la ce se refera art.178 din aceasta lege.Au aparut cumva ... (vezi toată discuția)