avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Au aparut Normele de aplicare a Legii 263/2010?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Au aparut Normele de aplicare a Legii 263/2010?

Am auzit ca au aparut Normele de aplicare a Legii 263/2010. Stie cineva unde pot fi regasite si daca au fost intocmite grilele pentru calculul pensiilor anticipate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elyababau , utilizator 13:45, 29 Martie 2011
Nu, inca nu au fost publicate normele de aplicare a Legii 263.
Rapunsul CNPAS:
Normele metodologice sunt in faza de avizare interministeriala si urmeaza sa fie promovate prin hotarare de guvern.
Dupa cum, desigur, cunoasteti, Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost adopNtata, promulgata si publicata in Monitorul Oficial abia in decembrie 2010, timpul de elaborare a legislatiei secundare si de adaptare a aplicatiilor informatice pentru stabilirea si plata pensiilor fiind, practic, inexistent. Va asiguram, insa, ca se depun eforturi sustinute pentru depasirea acestei etape.
06-03-2011 16:28
Va multumesc si va doresc spor in atingerea obiectivelor propuse!
Au aparut Normele metodologice de aplicare a Lg. 263/2010 ,au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 0214/28.03.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? ionut588 ionut588 Buna ziua In ideea ca ma puteti ajuta si pe mine va adresez si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. As dori sa stiu cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Normele de aplicare a legii nr. 263/2010 olarasu ileana olarasu ileana Am depus cu 03 ian.2011 dosar pentru pensie anticipata partial.Pe 28 ian.2011 am fost si m-am interesat in ce stadiu este lucrarea dosarului si de la Of.de ... (vezi toată discuția)
O lege este valabila fara norme metodologice? mesadria mesadria Cine elaboreaza in general normele metodologice ale unei legi ? O lege este valabila fara norme metodologice? Unde gasesc mai in detaliu legatura dintre ... (vezi toată discuția)