avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia mamei pentru cel de-al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia mamei pentru cel de-al doilea copil?

sunt in concediu de crestere copil, dar si insarcinata cu cel de-al doilea copil. contractul de munca se va relua pe 26 ianuarie, cand voi avea 6 luni de sarcina, deci voi merge la munca 1 luna, dupa care voi intra in concediu prenatal.
va rog sa-mi spuneti cum se va calcula conform noilor prevederi guvernamentale indemnizatia pe care o voi primi de la stat? multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 28 Decembrie 2010
1. Indemnizatia pentru CCC2 se va calcula 75% din media veniturilor nete din cele 12 luni premergatoare nasterii copuiului.
2. In cele 12 luni intra si veniturile obtinute din concediul de maternitate si din CCC1.
3. Cautati pe internet si cititi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil adriana007 adriana007 Buna Ziua, Sunt in CCC pana pe 18 iulie 2014 ( din iulie 2012 ), intre timp am ramas insarcinata si data probabila a nasterii va fi la inceputul lui octombrie. ... (vezi toată discuția)