avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare 2011

Am achizitionat in 22.12.2010 un autoturism din Franta (euro 4.motor 2000) Timpul este scurt si nu reusesc sa o inmatriculez anul acesta.Ce trebuie sa fac pentru a plati taxa de poluare la nivelul anului 2010,si nu a anului 2011 care este dubla sau chiar tripla.Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 19:51, 29 Decembrie 2010
V-am trimis pe privat un mesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 chifor_lia chifor_lia Am achizitionat in 22.12.2010 un autoturism din Franta (euro 4.motor 2000) Timpul este scurt si nu reusesc sa o inmatriculez anul acesta.Ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Taxa auto RESTLESS RESTLESS Buna ziua!Poate cineva sa-mi raspunda la o nelamurire??!!Daca doresc sa contractez PINA IN DATA DE 01 Ian.2011 un autoturism cu norme de poluare EURO 5,ce va ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism achizitionat din sua gabyy. gabyy. am achizitionat un autorism inmatriculat in sua.dar acest autoturism l-am achizitionat din romania de la proprietar si nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)