avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare 2011

Am achizitionat in 22.12.2010 un autoturism din Franta (euro 4.motor 2000) Timpul este scurt si nu reusesc sa o inmatriculez anul acesta.Ce trebuie sa fac pentru a plati taxa de poluare la nivelul anului 2010,si nu a anului 2011 care este dubla sau chiar tripla.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 13:08, 1 Ianuarie 2011
cred ca aveti termen 60 de zile sa il inmatriculati dupa vechea taxa.
In 30 de zile de la achizitionare trebuie sa va prezentati la Finante pentru a plati taxa (sau un avans) apoi inca 30 de zile pentru a finaliza dosarul, deci, in total, 60 de zile. Astfel, taxa se va plati la nivelul anului 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2011 chifor_lia chifor_lia Am achizitionat in 22.12.2010 un autoturism din Franta (euro 4.motor 2000) Timpul este scurt si nu reusesc sa o inmatriculez anul acesta.Ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare veche csongrasz csongrasz Buna ziua! Am cumparat o masina pe data de 25 ianuarie 2011. Am depus actele la finante pe data de 27 ianuarie sa-mi calculeze taxa de poluare veche. Au luat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism e5 scv scv nu reusesc de 2 zile sa_mi inmatriculez masina nou_nouta E5, mi_sa respins dosarul de 2ori din cauza taxei de poluare,politia ma trimite la finante pt ... (vezi toată discuția)