avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vinzare bilete BINGO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vinzare bilete BINGO

vinzare ambulanta si reclama audio prin deplasarea cu autoturismul prin localitati ,conform modificarilor aduse OUG 77/2009 necesita obtinerea de autorizatii de la fiecare administratie locala(primarie)?sau ce acte trebuie aratate la un organ de control ?cu respecte ,antin.

Alte discuții în legătură

Autorizare ambulanta privata mesefogarasi mesefogarasi Bună ziua. Am nevoie de legislţia specială privind autorizarea ambulanţelor în regim privat. Până acum am ordinul 1519/2009 si1092/2006 ambele de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru persoana cu dizabilitati Nutisor Nutisor Buna.Sunt o persoana cu un handicap locomotor gradul 2 accentuat si as dori sa cumpar o masina.In conditiile in care eu nu am permis de conducere sunt scutita ... (vezi toată discuția)
Televiziune prin cablu antin antin salut ,o televiziune prin cablu ,ce documente de functionare trebuie sa detina din partea administratiei locale in momentul in care extinde reteaua de cablu ... (vezi toată discuția)