avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... INREGISTRARE FACTURA VODAFONE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

INREGISTRARE FACTURA VODAFONE

Pe factura de vodafone i-mi apare:
total fara tva factura curenta 478,47 lei
tva 24% 114,83 lei
sume incasate in numele tertilor 24,39 lei
total factura curenta 617,69 lei

Cum inregistrez aceasta factura(conturile)?
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 23:37, 1 Ianuarie 2011
[ link extern ]
art 137, alin. e:
) sumele achitate de o persoană impozabilă în numele şi în contul altei persoane şi care apoi se decontează acesteia, precum şi sumele încasate de o persoană impozabilă în numele şi în contul unei alte persoane.
vedeti si norme
apoi cititi aici:
[ link extern ]
am inteles din punct de vedere al furnizorului dar eu ca si client (primitor de factura) in ce cont inregistrez aceasta suma?

sume incasate in numele tertilor 24,39 lei
contul 628

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de decontare pentru sume incasate de la terti. ramona231 ramona231 In cazul unui magazin online: Cum procedez sa primesc banii de la firma de curierat pt. produsul livrat catre client? Am inteles ca trebuie sa emit catre firma ... (vezi toată discuția)
Grup de firme: un salariat dintr-o firmă pleacă în delegație externă pentru o altă firmă din grup. cum refacturez biletul de avion, cu sau fără tva? miki72 miki72 Un salariat al firmei (alfa) pleaca in delegatie externa de afaceri pentru o alta firma din grup(beta).Ambele firme sunt din Romania si sunt inregistrate in ... (vezi toată discuția)
monografie casa de expeditie ani_beita ani_beita Va rog sa ma ajutati cu o monografie casa de expeditie/intermediere transporturi ! Multumesc !:) (vezi toată discuția)