avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anii de facultate in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anii de facultate in cartea de munca

Am facut facultatea inainte de 1989 si am inteles ca anii de facultate se pun in cartea de munca la vechime. Cine trebuie sa-i puna in cartea de munca:D
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 16:21, 29 Decembrie 2010
Se vor lua in calcul la stabilirea vechimii in caz de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor zilier inainte de 1989 georgetag georgetag as dori sa stiu daca am lucrat in perioada vacantelor de vara, cand eram elev la liceu, pana in 1988, ca zilier sau sezonier , acumuland un numar de zile, ... (vezi toată discuția)
Anii de facultate pe cartea de munca karla_adz karla_adz Buna ziua! De curand m-am angajat la o firma si o sa mi se faca , carte de munca... Incep anul 3 de facultate....nu am mai fost angajata...intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Anii de studiu la o universitate particulara se iau in considerare la pensie? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua.Am citit pe aici ca anii de facultate se iau in cosiderare la pensie, dar daca am facut facultatea la o univ particulara? Sa o iau de la inceput ... (vezi toată discuția)