avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua,incepand cu data de 2.12.2010 s-au primit din nou dosare pt. pensii anticipate,in conditiile in care firmele private au mari probleme,sotul meu,nascut in 10.12.1947,avand o vechime in campul muncii de 44 de ani,si-a depus dosarul de pensie anticipata,ce nu stim este dupa care lege se v-a calcula,sper ca ma puteti d-voastra lamuri.Multumesc.Sarbatori Fericite!La multi ani! Covase A.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:32, 29 Decembrie 2010
S-au primit dosare pentru cei care indeplineau conditiile in ianuarie 2011. Nu este si cazul sotului dvs. Nu inteleg cum i-au primit dosarul dar, daca nu va primi decizie de respingere, drepturile de pensie vor fi stabilite conform Legii nr. 263/2010. Nu este nicio diferenta in privinta modului de determinare a punctajului mediu anual, nu trebuie sa va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul complet de cotizare viorelus viorelus In formula pe baza careia se determina punctele de pensie, stagiul complet de cotizare este fix ,functie de data nasterii,in orice moment al ... (vezi toată discuția)
Pensie prusa prusa Buna ziua , am si eu o intrebare: daca sunt nascuta in anul 1958 luna decembrie si am o vechime in munca de 34 de ani si 5 luni pot iesi la pensie la 55 de ani ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Adriana68 Adriana68 Am facut cerere de recalcularea pensiei pentru orele lucrate [b]in acord global[/b]. Din nefericire, dupa mai mult de doi ani de asteptari a venit si ... (vezi toată discuția)