avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... OUG 34/2006 / contestatie decizie CNSC / act ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

OUG 34/2006 / contestatie decizie CNSC / act administrativ?

In urma unei contestatii depuse la CNSC aceasta din urma emis o decizie, pe care am atacat-o in teremnul legal la curtea de apel cu o plangere, in cadrul careia am formulat si o cerere de suspendare.Ma intereseaza care este temeiul legal al cererii de suspendare....: 400 al 2 C. Pr. civ sau lg 554. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 23 Martie 2008
Potrivit art 283 OUG34/2006, instanta competenta sa judece plangerea formulata este Curtea de Apel, secti Contencio Admnistrativ si Fiscal. Procedura este cea a recursului, art. 400 C.pr.civ refrind-se la cotnesatia le exceutare fiind cu totul altceva.
Singurul temei in baza caruia puteti cere suspendarea executarii actului este art. 14 al Legii 554/2004, decizia consiliului find un act administrativ.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2008
Radu Popescu, Avocat
Procedura de soluţionare a plângerii este cea a recursului, potrivit dispoziţiilor art. 304 ind.1 din Codul de procedură civilă.

La cerere, instanţa poate dispune suspendarea procedurii de atribuire şi/sau a deciziei Consiliului, până la soluţionarea plângerii formulate împotriva deciziei Consiliului - OUG nr.34/2006, art.284 alin.1.
intrebarea mea era...este decizia cnsc un act administrativ?
Intrebarea dvs era alta ....uitati-va la mesajul initial ;)

Decizia Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor este un act administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere irinastnciu irinastnciu Care sunt pasii care trebuiesc urmati in cazul in care s-a formulta o plangere impotriva unei decizii CNSC? Ce se va intampla cu desfasurarea procedurii? ... (vezi toată discuția)
Cnsc contestatie melcsy melcsy unde se poate contesta decizille CNSC-lui? la curtea de apel? sau la tribunal? (vezi toată discuția)
Contestatie decizie cnsc ContSters291452 ContSters291452 in calitate de ofertant doresc sa contest decizia CNSC. Care sunt costurile in acest sens si demersurile care trebuie:( facute? (vezi toată discuția)