avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru in alta resedinta de judet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru in alta resedinta de judet fata de sediul central

trebuie sa deschir un punct de lucru in Resita si nu stiu ce si de unde sa incep.
Daca ma pute-ti ajuta cu un sfat sau cu mentionarea legislatiei in vigoare va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: smart accounting business srl , Contabil 00:14, 24 Martie 2008
Nu e asa complicat.
Trebuie adoptata o Hotarare AGA prin care decideti infiintarea unui punct de lucru in Resita, str...., nr.... (adresa completa). Cu Hotararea semnata de asociati in original si cu dovada sediului (act proprietate sau contract de inchiriere / comodat - in acest din urma caz si copie dupa actul de proprietate al celui care inchiriaza) mergeti la Registrul Comertului din localitatea dvs. si inregistrati punctul de lucru.
Mai trebuie si o declaratie pe sediu. Uite aici lista: [ link extern ] ,
si declaratia: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2008
ContSters20980, utilizator
in maximum 30 de zile trebuie sa declarati si la organul fiscal competent declararea de sedii secundare precum si sa va achizitionati registru unic de control (de la Administratia Finantelor Publice unde aveti sediu social) special pentru punctul de lucru. In functie de numarul de salariati pe care ii veti avea acolo trebuie sa va luati codul de inregistrare fiscala pentru sediu secundar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe cereri la registru marianna marianna am urmatoarele mentiuni pe aceeasi firma: infiintare punct de lucru desfiintare punct de lucru prelungire sediu punct de lucru extindere obiect de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru ong ceostoy ceostoy Buna ziua, Daca o asociatie (ONG) are sediul Social in Pitesti si isi desfasoara activitatea propriu-zisa in Bucuresti, ce trebuie sa fac pentru a declara ... (vezi toată discuția)
Sucursala ong? Refined Refined Buna Ziua tuturor, Problema mea este urmatoarea: Am infiintat un ONG, un centru de ingrijire persoane varstnice, ce are sediul (social) in sectorul 4. ... (vezi toată discuția)