avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot cere mai multi bani decat mi a oferit asigurarea
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot cere mai multi bani decat mi a oferit asigurarea

dupa multe luni am primit un formular de angajament,,,daca sunt de acord cu suma incasata,,,,sa nu promovez nici un fel de actiuni contra lor,,,,
Se poate refuza acest angajament '?,,in ce procent din suma pe care o pot primii de la ei,pot cere mai mult?,,,,daca nu ajung la o intelegere cu ei cat ar dura un asemenea proces'?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 13:53, 30 Decembrie 2010
dauna a fost totala
Puteti refuza acest angajament dar trabuie sa va motivati refuzul. In instanta va trebui sa cereti o expertiza tehnica prin care sa dovediti ca valoarea oferita de asigurator este mai mica decat suma oferita de asigurator.
Treaba e ffff simpla:
- mergeti la o alta societate de asig. simuland un interes de a asigura un auto cum ati avut....si cei deacolo va vor face un calcul in baza catalogului Scwache si va spun exact cat primiti in cazul unei daune totate. Astfel aflati cat trebuia sa va ofere societatea dintai.
- daca suma e aceeasi sau apropiata nu aveti cale de atac
- daca suma e mult diferita ....cereti in SCRIS oferta de dezpagubire. Costituie proba.
- cu ajutorul unui avocat puneti in intarziere societatea explicand ca v-au gresit iar penalizarile sunt de 36% / an raportat la suma ce vi se cuvine.
- daca nici asa nu ''isi revin'' atunci NU EZITATI a actiona in instanta.
- procesele de acest gen dureaza cel mai mult.


succes
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
pop sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune rca leed_zeppelin leed_zeppelin buna ziua, In data de 10.11.2009 s-a intocmit dosar de daune de catre ASTRA ASIG. pe baza procesului-verbal intocmit de politia rutiera,care ... (vezi toată discuția)
Concilierea directa Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius O cunostinta a fost victima furtului autoturismului. Autoturismul era asigurat la valoarea de 23320 Euro. In urma furtului s-a deschis dosarul de dauna, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara ... cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!Am fost parte vatamata intr-un accident rutier,fara vreo vina,fiind si accident de munca ,Masina a fost catalogata cu dauna totala,la licitatie mi ... (vezi toată discuția)