Este posibil ca o frma care a intrat in dizolvare de drept potrivit prevederilor art. 30 diin Legea nr. 359/2004 modificata si completata cu OUG nr 75/2004, firma la care s a numit un lichidator inca din dec 2005, sa se ceara FALIMENTUL?
Firma mai avea de plata o datorie la buget.
La firma respectiva am avut calitatea de administrator. Pana in dizolvarea de drept firma a efecuat plati in contul datoriei de las buget. aceasta datorie a fost acoperita in procent de 70%. In momentul in care s a dispus dizilvarea am facut recurs in schimb acesta s a respins. Plati catre buget nu am mai facut incat am inteles ca nu mai aveam personalitate juridica si de fapt numai existam ca firma. Normal Administratia Financiara nu trebuia sa accepte dizolvarea societatii ci trebuia solicitat falimentul inaintea dispunerii dizolvarii. In momentul de fata eu nu sant multumit cu solutia falimentului intrucat din aceasta procedura as putea iesi sifonat in ce priveste posibilitatea de administrare a altor societati. Cum as putea sa rezolv asta in instanta? de fapt sant deacord cu lichidarea dar nu prin procedura de faliment. Va multumesc anticipat.
Sunt nedumerit
a_gmona
SRL-ul la care sunt administrator a fost dizolvat conform legii 359/2004. D.G.F.P. Hunedoara a prezentat recurs solicitand falimentul conform legii 64/1995 ... (vezi toată discuția)