avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al doilea copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al doilea copil

Buna seara!
Imi permit sa va deranjez si eu cu o intrebare: daca in timpul concediului de crestere a copilului pe perioada de 2 ani raman insarcinata si nasc inainte ca acesta sa se termine,ce se va intampla? Indemnizatia de la primul copil va fi suspendata?
Mi se va mai acorda indemnizatie si pentru cel de-al doilea?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:11, 30 Decembrie 2010
Vi se va accepta indemnizatia si pentru al doilea copil din momentul incetarii acesteia pentru primul copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizație? ContSters442629 ContSters442629 Bună seara! Îmi doresc să rămân însărcinată, însă există un detaliu care mă tot frământă. Până în data de 9 iulie am fost studentă și ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani annynna2003 annynna2003 Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se ... (vezi toată discuția)