avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sporuri pentru pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sporuri pentru pensie

1-]Numele meu este BATU JAN si as dori sa aflu daca in noua lege a pensiei se mai calculeaza si sporurile de care am beneficiat .
2-Daca am aniide munca numai in grupa speciala, stagiul militar cum se calculeaza,la grupa speciala s-au deosebita
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
batu jan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popescudvasile , utilizator 10:43, 30 Decembrie 2010
Da se calculeaza sporurile, stagiul militar este considerat vechime in munca dar nu se considera stagiu de cotizare
Conform art.49 ain.(1) lit.C se considera stagiu de cotizare asimilat (perioada asimilata) dar nnu in grupa speciala sau deosebita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul complet de cotizare si sporul de grupa anaduzsardi anaduzsardi buna ziua! as dori sa aflu daca sporul de grupa se aduna la stagiul de cotizare ptr a obtine stagiul complet. data nasterii : iulie 1958 vechime in prezent: ... (vezi toată discuția)
Ce nu se ia in calcul la pensionarea partial anticipata ? turtuc turtuc Buna ziua! Sotul meu este fortat sa se pensioneze partial anticipat.(astea sunt vremurile...) Are 5 ani lucrati gr.I.(ar fi o reducere de 2.5 ani) Se ia in ... (vezi toată discuția)
Armata ca vechime în munca Ignat Dan Ignat Dan Am făcut armata intre 1983 - 1985 .... un an jumătate. .. la mina ... Apoi am 16 ani de grupa I. Se trece armata ca vechime ? (vezi toată discuția)