avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Zgarietura provocata la spalatorie auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Zgarietura provocata la spalatorie auto

Buna ziua,
Am avut o patanie nefericita la o spalatorie "s.c. Ocean Plast s.r.l" din Cluj, meseriasii care o spalau asa.. de mantuiala, si-au lasat semnatura pe capota masinii adica zgariind capota in doua locuri cu acel pistol de spalat, nu am stat langa masina pe durata spalarii fiind ger afara, la final am observat acele zgarieturi si binenteles firma respectiva nu i-si recunostea vina. Am sunat la ANPC dansii spunandu-mi ca ar fi bin sa ma inteleg cu administratorul firmei de spalatorie ,lucru care nu a dat nici un rezultat.
Ce solutie ar fi pentru a trage la raspundere acea spalatorie
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 14:01, 30 Decembrie 2010
daca dvs credeti ca puteti dovedi ca acele zgarieturi sunt provocate de ei, actionati-i in judecata pt a va plati c/v revopsirii capotei
In functie de calitatea imaginii camerelor video pe care spalatoriile le au montate se poate proba. Daca nu exista, in instanta va fi marturia dvs. impotriva marturiei lor.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Perle ,bijuterii , marcutii in mass-media romaneasca Radu Gabrian Radu Gabrian De mult timp in mass-media romaneasca si-au facut aparitia \"personaje\" care scriu sau \"emit\" pe anumite posturi de televiziune , unele cu acoperire ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)