avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract valabil pentru cez??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract valabil pentru cez??

doresc sa racordez un imobil la reteaua de distributie a energiei electrice. imobilul este proprietatea unui srl dizolvat dar neradiat .eu sant actionar minoritarsi am domiciliul la acest imobil(fost punct de lucru).am incheiat un contract de comodat intre societate si mine,necesar la ,,electrica''. mi-a fost refuzata furnizarea de energie electrica pe motiv ca contractul de comodat este nul.(fara argumente legale,articol,lege,etc)
doresc sa stiu daca contractul in cauza este legal . care lege reglementeaza legalitatea( sau nelegalitatea) acestui contract. multumesc
Pai cam au dreptate... Societatea dizolvata nu mai are capacitatea de a incheia acte juridice. Bunurile imobile ale societatii dizolvate revin asociatilor, mergeti si va intabulati dreptul de proprietate, si apoi veti putea face de toate.
In plus si daca functiona societatea, prin raportare la obiectul de activitate al societatii si la activitatea comerciala in general... cam aiurea comodatul, oricum. :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract valabil??? cosminy_70 cosminy_70 AM INCHEIAT UN CONTRACT DE COMODAT INTRE MINE ,PERSOANA FIZICA SI UN SRL UNDE AM FOST ACTIONAR,CARE ESTE DIZOLVAT DAR NU ESTE RADIAT DE O.R.C.SI NICI NU SE ... (vezi toată discuția)
Doresc o informatie cu temei legal! va rog !!! cosminy_70 cosminy_70 sa ma lamureasca si pe mine cineva avizat!!!! va rog mult!!! #-o X-( este valabil un contract de comodat incheiat intre o persoana fizica si o societate ... (vezi toată discuția)
Contract valabil??? temeiul legal va rog!!! cosminy_70 cosminy_70 CONTRACTUL DE COMODAT INCHEIAT INTRE MINE SI SRL-UL DIZOLVAT ESTE VALABIL?AS DORI SA FIE DEOARECE ESTE SINGURA POSIBILITATE DE A RACORDA IMOBILUL LA RETEAUA ... (vezi toată discuția)