Daca vor sa lase averi copiilor dupa moartea lor ii testamentul cel mai bun,daca vor in timpul vietii cel mai sigur ii contractul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.
Daca vorbim de o impartire echitabila intre copii, atunci se pot incheia contracte de donatie. Daca impartirea nu e achitabila si exista riscul ca unul din copii sa o atace atunci cel mai bine ar fi sa se incheie contracte de vanzare cumparare.
Cu privire la o sentinta de divort data de judecatorie, aceasta poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare si poate fi modificata de catre instanta superioara.
Daca insa sentinta a devenit definitiva si irevocabila prin neatacare sau prin respingerea cailor legale de atac atunci ea nu mai poate fi revocata.
daca tatal doreste sa imparta in mod echitabil averea sa, inseamna ca doreste sa-l includa si pe copilul rezultat din afara casatoriei, asa ca eu ma gandesc ca ar fi mai avantajos sa incheie un partaj de ascendent!
Testamentu
mihai madalin
am un unchi din partea sotiei care ia facut testament pe apartament .
El are un frate care nu sunt in relati bune.
Ce act avem nevoie in afara de ... (vezi toată discuția)
Testament
camycris
poate fi atacat testamentul sotului meu de catre cei doi copii din casatoria anterioara? noi avem un copil impreuna iar pe cei doi i-a lasat cu mama lor intr-o ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie?
Inetta
Buna ziua
Am un unchi si o matusa(sot si sotie) care doresc sa lase mostenire toata averea fetitei noastre minore de sapte ani.Mentionez ca ei nu au copii,dar ... (vezi toată discuția)