avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe care nici in ziua de azi nu a facut actele ci doar o chitanta de mana,la succesiune notarul nu a vrut sa-l treaca deoarece a zis k nu e act chitanta de mana si a zis sa rezolvam cum putem cu acea bucatica de pamanat,fratele meu nu vrea sa platim impozitul restant si sa incercam sa-l vindem.
Intrebarea mea catre dumneavoastra este in ce conditii pot sa-i fac eu un act pe numele meu sau sal vand tinand cont ca persoana cu care tatal meu a facut chitanta de mana a murit,il pot vinde sau dona??????
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:19, 31 Decembrie 2010
copii succed in drepturi parintilor astfel ca puteti sa incheia actul de vanzare cu mostenitorii promitentului care a semnat chitanta.
in prezent nu sunteti proprietar de drept al acelui teren.incercati sa luati legatura cu mostenitorii defunctului de la care a cumparat tatal dvs pt a face act autentic de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Increzutull Increzutull in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe ... (vezi toată discuția)
Mostenitori fara succesiune poate deschide carte funciara ? benga112 benga112 Situatie dificila pentru Intabulare+carte funciara poate fii un abuz din partea autoritatilor? Se poate vinde o casa in aceasta situatie ? Fara succesiune ? ... (vezi toată discuția)
Cine plateste taxele si impozitele glaura glaura Buna ziua, am o intrebare la dvs. In 2004 a decedat mama mea, revenindu-ne prin mostenire (3 mostenitori, tata 2/8, fiica 3/8 si frate 3/8) bunuri, printre ... (vezi toată discuția)