in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe care nici in ziua de azi nu a facut actele ci doar o chitanta de mana,la succesiune notarul nu a vrut sa-l treaca deoarece a zis k nu e act chitanta de mana si a zis sa rezolvam cum putem cu acea bucatica de pamanat,fratele meu nu vrea sa platim impozitul restant si sa incercam sa-l vindem.
Intrebarea mea catre dumneavoastra este in ce conditii pot sa-i fac eu un act pe numele meu sau sal vand tinand cont ca persoana cu care tatal meu a facut chitanta de mana a murit,il pot vinde sau dona??????
in prezent nu sunteti proprietar de drept al acelui teren.incercati sa luati legatura cu mostenitorii defunctului de la care a cumparat tatal dvs pt a face act autentic de vanzare-cumparare.
Mostenire
Increzutull
in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe ... (vezi toată discuția)