avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... norma tehnica anrsc 343/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

norma tehnica anrsc 343/2010

Buna ziua . LA MULTI ANI ! Ma numesc Udrea Niculae din Cluj Napoca. Deja la noi in bloc se aplica aceasta reglementare dar au inceput si problemele. Din 10 apartamente 6 au incalzire de la ct de cartier iar 4 apartamente sunt debransate. Apartamentele nedebransate au repartitoare pe calorifere mai putin la bai pe acele conducte si nici la partile comune[ casa scarii. uscator] De 10 ani contribui la cheltuielie comune Personal ,la 3 camere,sunt 2 coloane ce alimentau cam. mare 1, si a doua coloana alimenta cam 2 si 3 De 28 de ani aceste coloane sunt inzidite cu BCA de constructor datorita unor probleme la pereti . In baie , termoficarea m-a obligat sa tai acele tevi groase si sa le inlocuiesc cu subtiri [3/8] conducte vizibile. La buc. am cele doua conducte care urca la etaje. Atat. Pe luna oct. am deja 33,8.Ma ingrozesc ce va urma.Va intreb daca cele relatate sunt corecte . Locatarii au facut inventarul coloanelor cum au stiut.Administratorul-- care lucreaza la termoficare- refuza sa scrie o coloana separata cu cheltuieli comune la incalzire Cu mii de multumiri si un An mai bun.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:30, 2 Ianuarie 2011
Interventie moderator
Care este intrebarea?

Referitor la faptul ca administratorul refuza sa puna o coloana separata pentru incalzirea la comun, de ce ar face-o? Cei debransati platesc numai aceasta caldura la comun si asta se evidentiaza in coloana de caldura ca si pana acum, iar cei care sunt conectati la reteaua de incalzire centrala nu sunt interesati de cat e caldura la comun si cea individuala intrucat ei au de platit o singura suma care si aceasta este trecuta in coloana de caldura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare coloana gaz ContSters241232 ContSters241232 In cadrul asociatiei noastre exista un proprietar care desi s-a debransat in urma cu mai multi ani de la reteaua de termoficare, refuza sa se debranseze de la ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica coloane verticale debransati utilizatorx utilizatorx buna ziua! Am vz tot felul de discutii pe tema aceasta dar tot nu este clar. Eu am gasit in Legea Asociatiilor 230/2007potrivit art.3 lit (b) ca, la cota ... (vezi toată discuția)