avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ma poate ajuta cineva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ma poate ajuta cineva

mi a fost luat permisul de conducere si talonul in slovenia de un an ptr lipsa rogvinietei daca le dau pierdute sunt incadrat la fals si uz de fals normal trebuiau sa le trimeata dar nu sa iintamplat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:31, 3 Ianuarie 2011
Da, daca veti da o asemenea declaratie veti fi incadrat in prevederile art 292 C. pen.
la multi ani va multumesc de raspuns revin cu o intrebare exista vre un mod de a le declara pierdute fara a fi incadrat la 292cp
Nu ar fi mai simplu sa sesizati organele competente din Slovenia?
Daca aveau obligatia de a le trimite in Romania si nu s-au conformat trebuie sa o faca...
Mergeti la IGPR-Directia de Circulatie Rutiera in audienta cu un memoriu sau trimiteti-l prin posta si solicitati sprijinul in vederea redobandirii permisului de conducere suspendat in Slovenia.
Puteti apela si la ajutorul Ministerului de Externe pentru a face demersurile necesare in Slovenia prin intermediul ambasadei tarii noastre.
nu mi a fost suspendat a fost retinut ca garantie ca voi plati amenda de trei sute de euro care a fost data pe nedrept si nu am de gand sa o platesc vreodata sunt roman in primul rand

Alte discuții în legătură

Eliberarea permisului de conducere, solutionarea dosarului penal ciocolata99 ciocolata99 in data de 27.07.2008 am cumparat o motocicleta .. neinmatriculata .. in timpul unei probe .. am fost prins pe drumu judetean de catre politie.. mi-au ... (vezi toată discuția)
Proces politie PIonut24 PIonut24 Salut, intr-un thread anterior explicam ca permisul mi-a fost suspendat pentru 60 de zile intr-un accident iar ultima zi de suspendare este vineri (acum, pe ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat declarat pierdut simina_sta simina_sta ma puteti ajuta va rog. permisul de conducere romanesc a fost retinut in italia, si suspendat pe 90 de zile.in romania persoana l-a decalrat pierdut si si-a ... (vezi toată discuția)