avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis suspendat declarat pierdut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis suspendat declarat pierdut

ma puteti ajuta va rog. permisul de conducere romanesc a fost retinut in italia, si suspendat pe 90 de zile.in romania persoana l-a decalrat pierdut si si-a facut un nou permis de conducere.autoritaile italiene au trimis permisul dupa16 luni.din punct de vedere juridic ce urmari are fapta si care e incadrarea juridica. multumesc
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 17:59, 1 Iulie 2009
:slap:
Mai stiu un caz similar. Omul a vrut sa isi schimbe pasaportul si acum nu i-l mai elibereaza nici pe ala...
Depinde de ce declaratii a dat, de ce acte a semnat in Italia, de anumite perioade de timp etc. (spre exemplu daca nu a semnat nimic se poate presupune si ca i-a fost furat si folosit de o alta persoana)
In acest caz se poate alege cu un dosar penal pentru fals in declaratii.....
Daca autoritatile italiene au trimis in Romania permisul de conducere insotit de un document din care rezulta motivele si inprejurarile in care permisul a fost retinut, ne aflam in fata unui fals in declaratii...
Ca urmare risca cel mult o amenda...art. 292 c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis italienesc suspendatfara examen? Costi994 Costi994 Buna ziua tuturor Dețin permis italienesc si in urma cu putina vreme mi-a fost suspendat pt depășirea liniei continua pt o perioada de 30 de zile. N-am ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara ContSters265991 ContSters265991 Locuim in Italia de mai mult timp, avem buletine italiene, avem resedinta in Italia. Logodnicului mei i s-a furat portofelul in care era si buletinul romanesc. ... (vezi toată discuția)