avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... intrarea in tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

intrarea in tara

Locuim in Italia de mai mult timp, avem buletine italiene, avem resedinta in Italia. Logodnicului mei i s-a furat portofelul in care era si buletinul romanesc. Luna trecuta i-a expirat si pasaportul romanesc. Intrebarea mea este daca poate intra in tara cu permisul de conducere.Precizez ca pentru litera B permisul a fost eliberat in Romania dar in Italia a continuat scoala si pentru celelalte categorii, asfel permisul care il are azi e in italiana...
Cel mai recent răspuns: ContSters265991 , utilizator 17:27, 26 Septembrie 2012
Permisul de conducere nu e act de identitate. Legal e sa-si ia un titlu de calatorie de la Consulat. Daca vine cu masina, va fi lasat sa intre in tara si fara acel titlu.
multumesc pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)