Pentru ei se pare ca are importanta din moment ce invoca faptul ca beneficiez de dividende.
Credeti ca ar trebui sa le duc o adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu am venituri din salarii, etc, supuse impozitului pe profit?
Legea prevede ca in ultimul an anterior datei naşterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Prin venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare, se înţelege: venituri din salarii, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, aşa cum sunt definite de această lege.
Doamna, n-ati inteles un lucru: daca nu ati avut venit si deci nu ati platit impozit, nu veti beneficia de CIC! Cine v-a intrebat de dividende a incercat sa va ajute!
Am inteles foarte bine.
Am avut venituri din salarii, dar sunt si asociat si au spus ca nu mai trebuie sa realizez venituri pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani.
"pentru a beneficia de acesti bani, in momentul de fata trebuie sa nu mai am nici un venit " (asa au spus)
Cic si srl
mibut
Buna ziua,
Sunt in CIC de 1 an si 9 luni, in mai putin de 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu.
As vrea sa-mi infiintez un SRL si sa incep o ... (vezi toată discuția)