avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort pentru poligamie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort pentru poligamie

Buna ziua.Am 30 de ani si parintii mei sunt in pragul divortului.Mai exact si mama si noi, copiii ne-am cam saturat de atitudinea fffffff violenta a tatalui, de faptul ca toata viata lui si-a petrecut-o band pana nu mai stia de el, de injuriile si cuvintele urate adresate mamei care pentru el sunt ca si "buna ziua" pt noi si nu in cele din urma de faptul ca are o viata dubla.Mai explicit, de aproape 15 ani, sau mai mult si nu stiu eu, are o amanta, de care nu vrea sa se desparta, dar nu vrea sa ne lase nici pe noi in pace.In conditiile in care el povesteste si cunostiintelor ca are un baiat, mentionez ca noi suntem 2 fete, copii legitimi ai lui, sunt martori si se poate dovedi tot, ce ar trebui mama mea sa faca?Nu beneficiaza de niciun ajutor din partea lui, a sarit la gatul mamei de cateva ori, a incercat sa-i dea cu scaunul in cap.Cum se procedeaza cu casa?Va multumesc anticipat pentru parerile dumneavoastra.La multi ani si un An Nou fericit!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:56, 2 Ianuarie 2011
Se poate deschide divortul fara probleme doar ca va trebuie si martori.
Referitor la casa trebuie sa precizati daca a fost cumparata dupa ce s-au casatorit.Daca e asa se va imparti.
mama dvs sa dea divort, sa faca apoi partajul daca ap e bun comun si gata, scapati de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ameninta ca ma da afara din casa cosmin87c cosmin87c Buna ziua am 24 de ani Am o problema cu tata care pot sa zic ca ii alchoolic ca ii beat tot timpu cand nu lucreaza sau lucreaza in tura de dimineata ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)
Divort olos_mihaela olos_mihaela bunaa ziua, eu ma aflu intr-o situatie mai delicata. tocmai am aflat ca cumnata mea a bagat divort si am dovezi ca are amant. precizez ca are probleme de ... (vezi toată discuția)