avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea nr.221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea nr.221/2009

doresc sa aflu daca,dupa hotararea tribunalullui,prin care se constata caracterul politic al condamnarilor de tentativa de trecere frauduloasa inainte de 1988,ce probleme as mai putea avea din partea ministerului finantelor publice cel care a cerut prin intampinare sa respinga ca inadmisibila si neintemeiata cererea formulata de catre mine?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 16:17, 2 Ianuarie 2011
Daca ati castigat in prima instanta, in recurs eu cred ca va ramane la fel.
Ati castigat in prima instanta?
da
Depinde ce ati cerut! Constatarea ca politica a condamnarii are sanse mari sa ramana cum este, mai dificil e cu daunele.

Daca doriti daune morale, acestea nu se mai acorda, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale 1358 / 21.10.2010. Daca doriti repunere in drepturi sau returnarea bunurilor confiscate, aveti sanse foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta legea 221/09 MihaiBucur MihaiBucur Eu am formulat actiune cu 4 capete de cerere pe Legea 221: 1) Constatarea caracterului politic al condamnarii autorului meu, care de drept se incadra in ... (vezi toată discuția)
Decizie curtea constitutionala - art. 5 legea 221/2009 crysenc21 crysenc21 Ma intereseaza si pe mine numarul Deciziei Curtii Constitutionale prin care a fost declarat neconstitutional art. 5 din Legea 221/2009 privind condamnarile cu ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 madarolivia madarolivia buna. as avea mare nevoie de ajutorul dvs. ma puteti ajuta cu un model de cerere de despagubiri pe legea 221/2009. va multumesc!!!! (vezi toată discuția)