avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta cumparata prin credit ipotecar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta cumparata prin credit ipotecar

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca, pentru locuintele achizitionate prin credit ipotecar, este obligatorie incheierea unui alt contract de asigurare, altul decat cel incheiat obligatoriu cu banca creditoare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:59, 4 Ianuarie 2011
Sunteti obligata doar la expirarea celei facultative incheiata pentru cesiunea bancara
Daca polita cesionata la banca va cuprinde si riscurile PAD nu este nevoie de alta polita de asigurare pana la terminarea anului de asigurare. Dar la sfarsitul anului de asigurare va trebui sa va asigurati si cu polta PAD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta cu firme diferite pretentie banca nicusan nicusan anul trecut am obtinut un imprumut ipotecar si am asigurat locuinta la o firma de asigurare agreata de banca. in martie 2011 am incheiat si polita de ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie sava elvira sava elvira Buna seara, Am incheiata o asigurare facultativa a locuintei valabila pana la data de 06 octombrie 2011,asigurare care include si riscurile din asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa locuinta CCinezan CCinezan Buna ziua, Daca se poate as dori un sfat in legatura cu urmatoarea chestiune: - am cumparat un apartament cu 3 camera prin credit ipotecar care bineinteles ... (vezi toată discuția)