avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... contract de cesiune program de calculator intre ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

contract de cesiune program de calculator intre persoana fizica si juridica

Buna ziua si La multi ani tuturor,
o persoana fizica a creat un program pentru calculator si doreste sa-l inchirieze unei persoane juridice pentru a-l folosi in productie. Intrebarea mea este daca se va inregistra la ORDA in Registrul National de Opere se poate face un contract de cesiune a dreptului de autor intre persoana fizica si juridica pentru acel program ? Pentru ca nu este o actiune cu caracter continuu (e vorba de un singur program de calculator) mai este necesar sa infiinteze PFA pentru a putea inchiria programul ? Ma gandeam ca poate s-a mai intalnit in practica cineva cu un astfel de caz #-o.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:43, 5 Ianuarie 2011
Programul se poate vinde cu licenta de utilizare pe perioada limitata (1 an sau cat doriti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate vinde fara a fii pfa/persoana juridica sorinn1 sorinn1 1. Vreau sa va intreb ce se poate vinde fara a fii PFA/persoana juridica. Ma refer la anunturile de pe net - vand telefon, vand alt obiect pe care il detin, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere program de calculator Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Ma puteti ajuta cu niste sugestii sau un model de contract privind inchirierea unui program de calculator. Multumesc, (vezi toată discuția)
Reglementãri pentru realizarea unui site de muzicã Florynel_Bfi Florynel_Bfi Buna ziua stimata echipa! Am o intrebare la dvs ...asi vrea sa imi fac un site de muzica ,asi vrea sa stiu daca incalc vro lege daca fac sit de muzica?Pot pati ... (vezi toată discuția)