avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu mai este ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu mai este ITM?

am sunat azi pentru o problema la ITM si mi-a zis ca de la data de 01.01.2011 nu se mai duc decizii de incetare sau orice modificare la contract la ITM.Cum facem?Cum trimitem aceste modificari la contracte?Doar prin intermediul revisalului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 8 Ianuarie 2011
Buna ziua. Se mai primesc acte la ITM doar pana la 31.01.2011, dar aferente anului 2010. De la 01.01.2011 se opereaza exclusiv in REVISAL, orice tine de contractul de munca.
O zi buna.
deci data contractul inceteaza cu data de 01.01.2011 nu mai duc decizia?si la dosar pastrez o decizie?cum procedez?
Daca data incetarii c.i.m. este 01.01.2011, atunci nu mai trebuie dusa decizia de incetare la ITM.
inseamna ca de acum vom avea mai multe controale de la inspectorii ITM?mai ales la societatile care au rulaj mare de angajati......
Asta cu siguranta. Bafta pe viitor.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Evidenta angajati itm ionelbarus ionelbarus Sunt angajata la o firma de circa 1,6 ani. In primul an am fost angajat cu jumatate de norma( 4 ore)iar de la 01.01.2011 mi s-a spus ca am fost trecut la 8 ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salariati si contracte de munca depuse in format electronic din 2011 consela consela am o intrebare: incepand cu ianuarie 2011 contractele de munca si statele de plata vor fi depuse in format electronic? sub ce forma pe email ,cd ,sau ... (vezi toată discuția)