avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegare salariati in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegare salariati in strainatate

Trebuie sa trimit in delegatie pentru 120 zile , 6 angajati.
Este necesat obtinerea formulatului E101 pt.fiecare angajat?
Mentionez ca salariatii nu sunt detasati ci trimisi in delegatie, pentru prestare servicii in urma incheierii unui contract cu o firma din Italia.
Diurna deductibila este 2,5 x diurna stabilita pt.Italia?
Multumesc si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: nicolsim , utilizator 14:30, 3 Ianuarie 2011
1. Delegarea poate fi dispusă pentru o perioadă de cel mult 60 de zile şi se poate prelungi, cu acordul salariatului, cu cel mult 60 de zile.

2. Formularul E101 se foloseste numai in cazul detasarii. Prin acest formular se dovedeşte caracterul de asigurat al persoanei detaşate, astfel încît, o persoană să nu fie supusă în acelaşi timp ambelor legislaţii de securitate socială sau, să nu-i fie aplicată niciuna dintre cele două legislaţii.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare...detasare.. iulia53 iulia53 buna ziua O societate are niste lucrari in alta localitate si isi trimite angajati la acel pc. de lucru pentru a presta servici.Intrebarea mea este cite zile ... (vezi toată discuția)
Formularul e 101 BogdanCiociltea BogdanCiociltea Buna ziua, Am si eu o mica intrebare la Dumneavoastra. Lucrez la o firma din Germania, iar aceasta firma doreste o extindere in Romania si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Art18 cm, delegatie si detasare iadriana iadriana Buna. Am participat la mai multe discutii legate de aceasta problema, a desfasurarii unor activitati in strainatate si nu sunt pe deplin lamurita, care ... (vezi toată discuția)