avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatii

Sunt casatorita de 15 ani, am o casnicie super si un baietel de 7 ani.Impreuna cu parintii mei avem o afacere din care au rezultat 3 proprietati, si multi bani,toate pe numele tatalui meu, pe motiv ca el stie sa gestioneze mai bine.Am avut cateva discutii, ne-a amenintat ca ne da afara din casa , binenteles tot proprietatea lui.
In final s-a hotarat sa-mi dea apartamentul in care locuiesc de 15 ani., dar mi-a facut doar mie contract de donatie, sotul meu neavand nici un drept.Ce pot face sa aiba aceleasi drepturi ca si mine
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 13:23, 3 Ianuarie 2011
Donatia intre soti este permisa de lege, nu insa si vanzarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In actualitate,,divortul,, narual narual buna ziua am si eu o problema si as dori tare mult un ajutor din partea dumneavoastra cu privire la un divort. sunt casatorita si am un copil minor,sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenirea bunicilor RodyCrisAurelia RodyCrisAurelia Buna seara . in legatura cu partea de mostenire a tatalui meu dupa parinti lui am nevoie de cateva lamuriri : 1 . bunicul meu a murit in 2004 neavand acte pe ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori boleck27 boleck27 [b]situatie[/b]: sot-sotie detin o locuinta comuna....sotia cumpara o alta locuinta si cere sotului, la cumparare, o declaratie notariala ca in cazul unui ... (vezi toată discuția)