avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despre asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despre asigurare

In cazul in care am o casa, pe care, anul acesta as dori sa o demolez pentru ridicarea unei alte case , pe acelasi loc, mai este necesara asigurarea"obligatorie"?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:17, 4 Ianuarie 2011
Tinand cont de modificarile aduse legii 260/2008, pana la 15.iulie 2011 trebuie sa incheiati aceasta asigurare, indiferent daca va fi casa veche sau cea pe care o veti construi.
Si daca vreti sa demolati aceasta casa va trebuie autorizatie de demolare si sa specificati data pana la care veti finaliza aceasta operatiune, altfel va trebui fie sa va faceti asigurarea fie sa platiti amenda care este cu mult mai mare decat asigurarea PAD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta lucialuca lucialuca Buna seara! Intrebarea mea este : daca am asigurare facultativa (de vreo 3 ani ) la apartamentul pe care il detin trebuie sa fac si asigurarea obligatorie (de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)