avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

am avut in urma cu 3 luni un accident...eu am iesit de pe o strada laterala am avut probleme la masina nu am mai avut timp sa reactionez si m-a lovit un tir care venea cu viteza pe un drum national cu viteza si nu avusem timp sa il obsers din cauza vizibilitatii scazute.....si mi se va suspenda permisul pe 2 luni dupa ce se va incheia dosarul..as vrea sa stiu cam ce contine acel dosar?as putea fi trimis in judecata sau ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:26, 5 Ianuarie 2011
este vorba de un dosar penal și da puteti fi trimisă in judecată, acum depinde si ce urmari au avut loc dupăa producerea accidentului.
poi eu am fost victima am avut nevoie de 4 zile spitalizare...si celui care m-a lovit i-am dat asigurarea....si nici politia nu mi-a spus nimic ca as putea fi dat in judecata
pt ce as putea fi trimisa in judecata? ca nu am ranit pe nimeni ci doar avarierea unui autocamion caruia i-am cedat asigurarea....
sa facut dosar penal si se fac cercetari si in functie de cine este gasit vinovat, de ce pagube s-au creat s.a.m.d. se da o solutie de catre procuror, care ar putea fi de neincepere a urmariri, de scoatere de sub urmarire, sau de trimitere in judecata
asta inseamna ca trebuie sa astept pana se inchide dosaru...si ma gandesc ca voi fi informat apoi ce se va intampla....va multumesc pt ajutor

Alte discuții în legătură

Asigurătorul meu a respins dosarul de daună pentru că, din cauza șocului și din neștiință, am preluat vina accidentului asupra mea. ce pași trebuie să urmez acum? georgells georgells Buna seara. Acum 3 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-un sens giratoriu. Eu, proprietarul unui autoturism eram pe banda din ... (vezi toată discuția)
Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe perioada nedeterminata, am nevoie de putin ajutor Ceshcutza Ceshcutza Buna seara, Vin cu o intrebare in incercarea de a-mi usura sitiuatia, pe cat posibil. In luna noiembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier ... (vezi toată discuția)