am avut in urma cu 3 luni un accident...eu am iesit de pe o strada laterala am avut probleme la masina nu am mai avut timp sa reactionez si m-a lovit un tir care venea cu viteza pe un drum national cu viteza si nu avusem timp sa il obsers din cauza vizibilitatii scazute.....si mi se va suspenda permisul pe 2 luni dupa ce se va incheia dosarul..as vrea sa stiu cam ce contine acel dosar?as putea fi trimis in judecata sau ?
denisiaaa a scris, in topicul “dosar”, pe care l-am sters la “Raspunsuri in comunitate”
ar trebui sa ma consult cu un avocat ca sa ma lamuresc cum e cu dosaru ca nu prea stiu ce si cum...deci eu am avut un accident de circulatie neacordare de prioritate si stiu doar ca asigurarea a ajuns la cel care m-a lovit.....ce mi s-ar putea intampla in cazul acesta?
Evenimentul rutier este in cercetare si dupa finalizarea cercetarilor veti cunoaste solutia.
Daca situatia relatata este reala probabil ca v eti fi sanctionata contraventional pentru nerespectarea regulilor de circulatie privind asigurarea la intrarea pe un drum public.