avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita SRL
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita SRL

Buna ziua si La Multi Ani tuturor,

Imi cer scuze, sunt sigur ca s-a mai discutat pe aceasta tema insa nu am gasit nimic apropiat problemei mele.
Pe scurt, firma mea a ramas restanta unei societati de curierat care a cerut si obtinut prin tribunal executarea silita. Datoria este reala, nu ascund acest lucru, insa din cauza lipsei de bani nu am reusit sa o achit la timp.
As dori sa stiu ce se va intampla sau, mai bine spus, ce se executa efectiv din cadrul firmei ? Mentionez ca aceasta nu a avut activitate in ultima perioada.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 23:33, 4 Ianuarie 2011
Stati linistit.Pentru recuperarea creantei,veti fi urmarit ca persoana juridica,fiind vorba de dreptul comercial.
Poprire pe conturi.
firma are bunuri mobile/imobile?
Nu sunt bunuri inregistrate altele decat ramasite dintr-un mic stoc de marfa, plus ca din Iunie 2009 a fost trecuta ca inactiva la Finante, aceasta actiune fiind ceruta de Garda Financiara in urma unui control.
ce datorie ai mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar, imobile. ajutor! Nounou123 Nounou123 Bună seara. Lămuriţi mă şi pe mine. În cazul în care cineva care a rămas restant la bancă şi se ajunge în situaţia de a i se pune poprire pe ... (vezi toată discuția)