avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un apartament sa aiba 2 proprietari? (pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un apartament sa aiba 2 proprietari? (pe contractul de vanzare-cumparare)

Buna ziua,
Doresc sa cumpar un apartament impreuna cu prietenul meu. Precizez ca inca nu suntem casatoriti . Datorita faptului ca vom pune amandoi bani am dori ca pe contract sa aparem amandoi, cu drepturi egale asupra lui. De asemenea dorim sa facem un credit pentru o parte din bani.Creditul se poate face astfel incat sa fie pe numele amandurora? Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:33, 3 Ianuarie 2011
Da, se poate cumpara apartamentul. Creditul nu se poate decat unul imprumutat si celalalt girant . Scuze, coplatitor.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
elena138, utilizator
da, veti cumpara apartamentul in cote egale, iar la credit , unul poate fi titular de contract, iar celalalt, codebitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-proprietar apartament achizitionat prin credit prima casa michou michou Buna ziua, Dorim sa achizitionam un apartament nou prin accesarea unui credit Prima Casa. Nu suntem casatoriti si nici unul dintre noi nu avem in ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Prima casa 2 - act vanzare-cumparare pe nume diferite ? kyky_micky kyky_micky Buna ziua, Se poate cumpara un apartament cu act de vanzare-cumparare pe nume diferite ? Exemplu: Prietenul/prietena face un credit Prima Casa pe numele ... (vezi toată discuția)