avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte necesare pt divort amiabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte necesare pt divort amiabil

buna seara si la multi ani....m ar ineresa si pe mine ce acte imi sunt necesare pt un divort amiabil....ce taxe trebuiesc platite si unde se pot plati aceste taxe??? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:34, 3 Ianuarie 2011
unde divortati , in instanta, sau notar? aveti copii?
cerere de divort semnata de amandoi, copii dupa buletine, certificat de casatorie in original, platiti la cec 39 de lei si depuneti chitanta, timbru judicar de 0.15 lei, copii dupa certificatele copiilor, daca e cazul
Daca din casatorie nu au rezultat copii si sunteti ambii de acord cu divortul, va puteti prezenta la serviciul de stare civila unde ati incheiat casatoria si vi se poate emite un certificat de divort.
Daca exista copii rezultati din casatorie dar va intelegeti cu privire la divort si incredintarea minorilor, puteti apela la un notar.
Puteti rezolva astfel mult mai simplu acest divort amiabil decat sa apelati la instanta.
buna seara la instanta intentionam......am inteles ca se poate plati taxa si la ,,
taxe si impozite,,
gi_jane2 a scris:

cerere de divort semnata de amandoi, copii dupa buletine, certificat de casatorie in original, platiti la cec 39 de lei si depuneti chitanta, timbru judicar de 0.15 lei, copii dupa certificatele copiilor, daca e cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anairam2807 anairam2807 cum se poate divorta la notar prin cea mai simpla cale si cea mai ieftina pentru a nu mai avea grad de rudenie cu sotul deoarece am probleme la serviciu. (vezi toată discuția)
Divort de comun acord rm.valcea miluma miluma poate cineva sa ma lamureasca ce acte ne trebuiesc pt un divort de comun acord , cat costa si care ar putea fi durata ? mentionez ca sunt den rm. valcea. ... (vezi toată discuția)