avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul paternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul paternal

Stiu din contractul colectiv de munca si di codul muncii ca barbatii au dreptul la 5 zile platite de concediu paternal. Intrebarea este daca aceste zile sunt lucratoare sau nu? Daca intru in concediu vinerea, cand trebuie sa ma intorc la servici?

Alte discuții în legătură

5 zile libere pt nastere numai pt tatici? ck ck Cf Codului muncii \'salariatii\' au dreptul la 5 zile libere platite pentru nasterea copilului. Sunt mamica si in continuarea concediului maternal as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Zile libere in caz de nastere a unui copil attila80 attila80 Buna! Sunt angajat la o firma privata si as vrea sa stiu cate zile libere am cand se naste copilul meu anul viitor? Acele zile libere sunt scazute din cele 21 ... (vezi toată discuția)
Concediu nastere copil Makedon Makedon Bună ziua! Aș dori să află dacă concediul care se acordă părintelui atunci când se naște un copil este reglementat de legi pe nivel național sau ... (vezi toată discuția)