Am avut 2 suspendari pentru alcool, m-am reabilitat, am redobandit permisul si iar am fost prins. Data publicarii: Luni, 3 Ianuarie 2011, 18:22 am avut 2 suspendari pentru alcool m-am reabilitat cu hotarire judecatoreasca am dobadit permis
am avut 2 suspendari pentru alcool dupa care mam reabilitat dupa care am redobandit permisul si iar am fost prins
Data publicarii: Luni, 3 Ianuarie 2011, 18:22
am avut 2 suspendari pentru alcool m-am reabilitat cu hotarire judecatoreasca am dobadit permisul dupa care am fost iar prins cu alcool peste limita legala fara a avea accident ,poate sa-mi spuna cineva in ce situatie ma incadrez. .va multumesc astept raspuns.
Va rog sa nu va mai stergeti mesajele si conturile, incalcati regulamentul de postare in Forum. Regulamentul poate fi citit aici: www.avocatnet.ro/content/tag...
nu am accidentat pe nimeni a intrat in numele meu fetita unui prieten la care am fost aseara si sa jucat cu cuvintele aiurea ,am avut la proba de sange 1,4.va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze
In cazul suspendarii conditionata a executarii pedepsei, reabilitarea este una de drept.
Poate fi constata si pe cale judecatoresca , fiind inlaturate, astfel , interdictiile si decaderile ce decurg dintr-o condamnare. Starea de reciviva , in caz ca s-a implinit termenul de incercare si nu a fost savarsita nicio alta infractiune, nu exista, conform art. 38 din Codul penal.
Apreciez ca se mai poate aplica , pentru a treia oara, acest mod de individualizare a pedepsei.
Daca exista inca mentiuni in cazierul judiciar, adresati-va IPJ-ului , Serviciului de Cazier Judiciar, Statistica si Evidenta Operativa.
Alte discuții în legătură
Cazier
mar17
In data de 28/06/2011 am primit sentinta de 1 an si 2 luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice fara accident . Dupa cat timp mi se ... (vezi toată discuția)