avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in cazul unei hotarari judecatoresti se poate face executare silita la mai multe instante competente?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:00, 4 Ianuarie 2011
execuatrea silita se face la executorul judecatoresc nu la instanta...poti alege care vrei din executorii competenti, insa dupa ce ti-a inregistrat unul ce4rerea titlul ramne la el, nu poti merge si la altii
am intrebat deoarece soia mea dfosta angajata la petrom are o hotarare judecatoreasca favorabila iar executarea silita a ptromului apare la 2 judecatorii din bucuresti respectiv cea de la sectorul1 si 4.va multumesc
executorii judecatoresti au acum competenta pe raza curtii de apel asa ca se poate adresa oricarui executor din cele 2 sectoare, sau chiar din altele
Piutz, intelegem ca dai concurs la executori dar...poti accepta faptul ca pot fi 6 cereri de incuviintare a executarii silite in bucuresti/ 1 pe fiecare sector? Popriri? Fiecare instanta competenta in raza ei teritoriala unde exista un nr. de banci?
Poate Petrom are conturi la banci din sectorul 1 si sectorul 4. Sau are bunuri mobile/imobile in sectorul 1 si 4 :)
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita doua autoturisme Irina S. Irina S. Daca am obtinut o incuviintare privind sechestru cf art. 411 (2) cpc de la judecatoria sect. 5, pentru doua autoturisme ptr care am si gaj, iar incuviintarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)