avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal alcool

Buna ziua, luna aceasta se implinesc 2 ani de cand sotului meu i s-a anulat permisul, avand o alcoolemie de 0,62 in aer respirat; 1,2 in sange.Din aprilie nu a mai fost chemat la procuratura, avem avocat , dar azi am aflat ca nu il mai reprezinta de 1 an si 6 luni.Ce putem face?Mai dureaza?Putem sa intrebam noi de stadiul dosarului sau tb. avocat. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ade2007 , utilizator 08:03, 5 Ianuarie 2011
Are dreptul sa se informeze si el personal.
Este bine sa aiba si o cerere scrisa prin care sa se informeze despre stadiul dosarului penal.
Sotul dvs sa meraga cu un memoriu in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza cercetarea si sa solicite sa i se comunice stadiul cercetarilor.
Sa arate si sa dovedeasca situatia relatata.
Ar fi recomandabil sa isi angajeze un alt avocat pentru a-l ajuta sa recupereze "terenul pierdut",daca mai exista posibilitati juridice sau sa faca eventuale aparari in instanta, pentru a minimaliza consecintele juridice ale faptei sale
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie g3o g3o Buna seara.Am adaugat o intrebare pe acest forum acum ceva timp in legatura cu o problema a unui prieten. CITEZ: Buna.Un prieten a fost prins beat la ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru consumul de alcool cezar_23 cezar_23 numele meu este cezar as avea si eu o intrebare am fost prins baut la volan am aproape doua luni de zile de cand nu primesc nici un raspuns de la politie ma ... (vezi toată discuția)