avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE I.N.M.
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE I.N.M.

E POSIBIL CA DUPA TERMINAREA FACULTATII DE DREPT,SA PARTICIPI IMEDIAT LA CONCURSU DE ADMITERE LA I.N.M?DACA NU E SUFICIENT,CARE SUNT CERINTELE PRACTICE?VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adrian_t87 , utilizator 18:40, 4 Ianuarie 2011
daca ai terminat facultatea si ai luat licenta poti sa participi , mai sunt unele cerinte ce tin mai mult de ordin administrativ , le gasesti detaliat pe site-ul inm [ link extern ] /
la sectiunea concursuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca termin licența la drept pot profesa si in europa ... Catalin16661 Catalin16661 Buna seara daca termin licența la drept pot profesa si in Europa ca avocat? Am gasit pe site ul facultății de drept si secțiunea -STUDII DE LICENȚĂ ... (vezi toată discuția)
Ce sa aleg? magistrat? tatiana.br tatiana.br buna ma numesc tatiana sunt in clasa a 12 a si mam hotarat s urmez o cariera in domenilu juridic...imi place..insa nu stiu ce o sa fac dupaterminarea ... (vezi toată discuția)