avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INTRAREA IN PROFESIA DE AVOCAT
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INTRAREA IN PROFESIA DE AVOCAT

CARE SUNT PASII CARE TREBUIE URMATI PT. INTRAREA IN PROFESIA DE AVOCAT DUPA TERMINAREA FACULTATII DE DREPT?VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters195670 , utilizator 11:42, 28 Februarie 2011
Dupa sustinerea si promovarea examenului de licenta,va puteti inscrie la examenul de admitere in barou,la baroul in care vreti sa va exercitati profesia de avocat in cazul promovarii examenului.
Informatii cu privire la data cand va avea loc examenul,locatia,tematica si bibliografia vor fi anuntate de catre UNBR cu cel putin 60 de zile inainte.

[ link extern ] /

;)
Sa nu uitam ca dupa promovarea examenului de primire in barou se efectueaza un stagiu de 2 ani, timp in care avocatul stagiar va fi indrumat de un avocat definitiv. Dupa perioada de stagiu se mai sustine un examen-de sfarsit de stagiatura si abia apoi avocatul devine definitiv.
as vrea si eu daca aveti subiectele rezolvate de admitere in barou 2010.multumesc frumos.
Some links relative to this matter :

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin avocat stagiar? mary_77 mary_77 Buna ziua tututror!! Am absolvit facultatea de drept si vreau sa stiu cum pot fi avocat stagiar.Sunt licentiata in aceasta specializare si nu stiu care ... (vezi toată discuția)
Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)