avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare

Buna ziua,Detin un apartament cumparat din donatie de bani de la tatal meu,in timpul cat eram casatorita.In contractul casei se specifica acest lucru,ca sunt casatorita cu "x" ,iar la partea de plata a casei este specificat ca tatal meu imi doneaza mie personal banii pt a achizitiona apartamentul.In urma divortului nu are loc nici un partaj.intrebarea mea este...ma poate ataca in vre-un fel fostul sot,cu privire la acest lucru?? sau ce as putea face si cum,pentru ca nici nu vreau sa-i deschid noi idei de a spune ca are si el drepturi,pentru ca chiar nu a contribuit cu nimic in casa asta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alla71 , utilizator 20:55, 4 Ianuarie 2011
VA POATE ACTIONA IN JUSTITIE SOTUL DAR DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA DEMONSTRATI CONTRIBUTIA EXCLUSIVA IN ACHIZITIONAREA BUNULUI RESPECTIV SI IN URMA PARTAJULUI ACESTA VA FI ATRIBUIT DUMNEAVOASTRA .
Si cum se poate demonstra juridic contributia mea exclusiva in aceasta achizitionare????Se poate spune ca este cuvantul meu contra cuvantul lui...cam asa ceva
demonstrati cu fila cec daca exista sau un alt document ,merge si proba cu martori
Succes sau poate va impacati sisastapaniti sanatosi.
Domnule...ce fila cec...???Cred ca a murit si fosta proprietara a casei,pt ca era in varsta,in 1998,am facut la notar contractul,ex-ul nici nu a fost de fata la intocmirea actelor,acolo doar am facut actele si dupa am mers cu propietara acasa si i-am dat banii,si gata...si de impacat nici nu se poate pune problema,eu deja sunt casatorita si ffffffff fericita.Dumneata daca ai avea acest caz cum l-ai rezolva????????
e specificat in insusi actul de vanzare-cumparare din ce relatati.fostul sot nu are niciun drept la casa.

Alte discuții în legătură

Lmpartire de bunuri margaandreea margaandreea Buna ziua. Cand m-am casatorit cu sotul in 1980 avea un apartament cumparat si platea rate de 2ani in 1982 parintii mei au vandut casa bunicii si miau dat ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)
Partaj elenacarmen elenacarmen in timpul casniciei am cumparat o garsoniera cu bani de la mama mea ce sanse am la partaj sa nu o impart cu fostul (vezi toată discuția)