Buna ziua,Detin un apartament cumparat din donatie de bani de la tatal meu,in timpul cat eram casatorita.In contractul casei se specifica acest lucru,ca sunt casatorita cu "x" ,iar la partea de plata a casei este specificat ca tatal meu imi doneaza mie personal banii pt a achizitiona apartamentul.In urma divortului nu are loc nici un partaj.intrebarea mea este...ma poate ataca in vre-un fel fostul sot,cu privire la acest lucru?? sau ce as putea face si cum,pentru ca nici nu vreau sa-i deschid noi idei de a spune ca are si el drepturi,pentru ca chiar nu a contribuit cu nimic in casa asta.Multumesc.
VA POATE ACTIONA IN JUSTITIE SOTUL DAR DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA DEMONSTRATI CONTRIBUTIA EXCLUSIVA IN ACHIZITIONAREA BUNULUI RESPECTIV SI IN URMA PARTAJULUI ACESTA VA FI ATRIBUIT DUMNEAVOASTRA .
Si cum se poate demonstra juridic contributia mea exclusiva in aceasta achizitionare????Se poate spune ca este cuvantul meu contra cuvantul lui...cam asa ceva
Domnule...ce fila cec...???Cred ca a murit si fosta proprietara a casei,pt ca era in varsta,in 1998,am facut la notar contractul,ex-ul nici nu a fost de fata la intocmirea actelor,acolo doar am facut actele si dupa am mers cu propietara acasa si i-am dat banii,si gata...si de impacat nici nu se poate pune problema,eu deja sunt casatorita si ffffffff fericita.Dumneata daca ai avea acest caz cum l-ai rezolva????????