avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate si indemnizatie crestere copil

O persoana care este asociat unic in cadrul unui SRL poate beneficia in acelasi timp si de indemnizatia pentru concediu pre si post natal si indemnizatia pentru crestere copil?
Ma puteti ajuta, va rog, si cu baza legala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:38, 5 Ianuarie 2011
daca este si angajat in cadrul societatii si plateste darile catre stat
Buna ziua! Daca am fost doua luni de zile in concediu fara plata, afecteaza la indemnizatia pentru crestere copil daca e sa raman de acum incolo insarcinata?
Va multumesc!
iuliana moraru:
1. Veti beneficia de CCC si indemnizatia aferenta deoarece sunt acceptate si fractiunile de luna de cel putin jumatate din zilele lucratoare ale lunii.
2. De asemenea se accepta ca 3 luni sa fie si cu fractiuni mai mici de jumatate din zilele lucratoare ale lunii.

Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mi_re_la68 mi_re_la68 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate beneficia de concediu de paternitate o persoana, asociat unic si in acelasi timp angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac...!!! sorina5 sorina5 sunt insarcinata...am o luna jumatate si nu stiu ce sa fac .....lucrez cu contract de munk din luna aprilie...contract la 4 ore...preschimbat la opt ore in ... (vezi toată discuția)
Indemnizații creștere copil - concediu fără plată barnasorina barnasorina Bună ziua ! Aș dori să știu dacă concediul fără plată afectează acordarea dreptului de Ccc,mai concret as vrea sa raman însărcinată si am 11 luni ... (vezi toată discuția)