avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... penalizari legale sau nu!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

penalizari legale sau nu!

Din cate am inteles in urma unui eveniment sa-r putea sa ma aleg cu o penalizare care reprezinta plata unui laptop pe care cica l-am stricat eu si la reparat hotelul pentru client.Am inteles ca mi se va opri din salariu. Antrebarea este: Nu ar trebuii sa mi se elibereze o chitanta ,o hirtie?
Noi nici la salariu nu primim vre-o hirtie !
Multumesc din nou !

Alte discuții în legătură

Buna ziua stimați juriști, o întrebare. În urmă cu aproximativ ... Dinamo44 Dinamo44 Buna ziua stimați juriști, o întrebare. În urmă cu aproximativ doi ani, o cunoștință m-a recomandat unei persoane să-i repar laptopul. În primă ... (vezi toată discuția)
Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Laptop stricat de catre cei din service, ce pot face? Costi_0 Costi_0 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu reparatia unui laptop. CONTEXT: Am fost cu acesta la un service autorizat pentru a il repara (Salut IT), l-am ... (vezi toată discuția)