avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Gospodarii private-consum propriu
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Gospodarii private-consum propriu

In CAEN exista "activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri destinate consumului propriu" si un altul pt servicii in scopuri proprii. Asta ce presupune? Infiintarea unui SRL la mine acasa, doar pt mine si membrii familiei si imi pot realiza balanta cheltuieli - venituri? Ce se impoziteaza, "profitul" in oua, lapte si carne de pui?

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sau srl balasilvana balasilvana Buna ziua, As dori sa infiintez o firma cu domeniu de activitate cod caen 0147 statie incubare, cresterea puilor si comercializare pui. M-am interesat la DSV ... (vezi toată discuția)
O solutie contabila va rog! fany22 fany22 Buna, Vreau sa-mi infiintez un s.r.l. sau o intreprindere individuala....astfel incat sa pot avea un serviciu (si eventual loc de munca si pt. altii) + ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma morian morian Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL cu un domeniu de activitate inedit: fabricarea unor mici coloane de distilare pentru alcool des tinate gospodariilor ... (vezi toată discuția)