Vreau sa-mi infiintez un s.r.l. sau o intreprindere individuala....astfel incat sa pot avea un serviciu (si eventual loc de munca si pt. altii) + sa-mi pot valorifica bunurile obtinute din productie proprie, cum ar fi: oua, lactate, legume, (obtinute in gospodaria proprie) + alte produse de la furnizori, astfel incat sa pot deschide un punct de lucru (magazin).
Intrebarea mea este, care este mai avantajos? (srl, ii)
Pentru produsele din gosp. proprie, imi trebuie ceva certificat de producator?
e adevarat ca sistemul fiscal impovareaza din ce in ce mai mult societatile comerciale , dar pentru ceea ce vreti sa faceti dvs cred ca e cam greu cu pfa-ul ..ca si pfa nu veti putea angaja , ca si intreprindere individuala in schimb da
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.