avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O solutie contabila va rog!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O solutie contabila va rog!

Buna,

Vreau sa-mi infiintez un s.r.l. sau o intreprindere individuala....astfel incat sa pot avea un serviciu (si eventual loc de munca si pt. altii) + sa-mi pot valorifica bunurile obtinute din productie proprie, cum ar fi: oua, lactate, legume, (obtinute in gospodaria proprie) + alte produse de la furnizori, astfel incat sa pot deschide un punct de lucru (magazin).

Intrebarea mea este, care este mai avantajos? (srl, ii)
Pentru produsele din gosp. proprie, imi trebuie ceva certificat de producator?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 21:01, 4 Februarie 2010
da va trebuie certificat de producator pentru produse, iar cel mai avantajos ar fi sa va faceti PFA si nu srl
e adevarat ca sistemul fiscal impovareaza din ce in ce mai mult societatile comerciale , dar pentru ceea ce vreti sa faceti dvs cred ca e cam greu cu pfa-ul ..ca si pfa nu veti putea angaja , ca si intreprindere individuala in schimb da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru un producator agricol adryanoo_boy adryanoo_boy Buna seara ,sunt producator agricol si as dori sa pot vinde fructe si legume si in extrasezon , in special vara si toamna , insa am nevoie de o forma de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)