avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea pensiei de intretinere

de 2 ani de zile nu am primit un leu din pensia fetitei mele,in tot acest timp nu mam ales decat cu drumuri facute in zadar,cu dosare civile si penale,dar o solutie nu sa dat. peste putin timp va fi a 5 a infatisare la dosarul penal ce se afla acum pe rol si sper sa nu mi se spuna din nou ca este lipsa de procedura. credeti ca este o neregula cu acest dosar de dureaza atat de mult. va rog ajutatima cu un raspuns pt ca nu stiu ce sa mai fac.
Cel mai recent răspuns: ContSters183981 , utilizator 22:04, 4 Ianuarie 2011
Din pacate dosarul nu poate fi solutionat decat dupa indeplinirea procedurii de citare cu paratul .... in alte conditii, hotararea ce se va pronunta va fi lovita de nulitate absoluta si nu va va ajuta cu nimic.
Va trebui sa faceti diligentele necesare pentru a putea fi indeplinita aceasta procedura de citare, indicand adresa exacta a acestuia .... nu este obligatoriu ca el sa se prezinte, dar e obligatoriu ca la dosar instanta sa aiba dovada ca paratul are cunostinta despre dosarul aflat pe rol.
ultima citare a fost facuta atat la domiciliu,cat si la consiliul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. actiune nulitate ... dumifilote dumifilote Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. Actiune nulitate absoluta TP. TP denuntat ca fals, stersaturi si suprascriere. In dosarul penal titularul ... (vezi toată discuția)
Nulitate citatie amcteam amcteam Daca un parat primeste o citatie care nu specifica numele complet sau adresa corecta a paratului, citatia este lovita de nulitate? (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)