avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fals in declaratie sau nulitate procedura citare. Actiune nulitate ...

Fals in declaratie sau nulitate procedura citare.
Actiune nulitate absoluta TP. TP denuntat ca fals, stersaturi si suprascriere. In dosarul penal titularul titlului a declarat ca nu stie nici sa scrie nici sa citeasca. S-a dat solutie de clasare, fapta nu exista. Dupa repunerea pe rol a dosarului civil, instanta a dispus de mai multe ori citarea paratului si la dosar s-au depus dovezi de inmanare a citatiilor din care reiese ca acestea au fost inmanate destinatarului si ca acesta a semnat. Dupa parerea mea cele doua se exlud reciproc. Ce ar trebui sa invoc, fals in declaratii sau nulitatea procedurii de citare?

Alte discuții în legătură

Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un inscris (titlu de proprietate) si am cerut ca proba expertiza grafoscopica. Instanta a suspendat procesul civil si a sesizat Parchetul. ... (vezi toată discuția)
Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am ... (vezi toată discuția)
Este nulă citația trimisă de instanță fără a preciza în acel act adresa destinatarului, o asociație de proprietari pârâtă ? flory_mr flory_mr Într-un dosar cu obiectul „Nulitate Absolută a hotărârilor Adunării Generale Reconvocate din 31.03.2018” am găsit o Citație trimisă de Instanță ... (vezi toată discuția)